- GRATIS MINIKURSUS -

FILMANALYSE

Vil du have mit minikursus og lære, hvordan du nemt og sikkert kan analysere (stort set) en hvilken som helst film i 5 nemme trin?

 

Du får samtidig et abonnement på mit nyhedsbrev, sådan at du aldrig går glip af mine kurser og gratis gaver. Du kan nemt opsige dette, hvis du ikke vil høre fra mig mere.

Hej, jeg er Annette!

Jeg har undervist i filmanalyse på universitetsniveau i mere end 30 år.

 

Hvis du har lyst, kunne jeg tænke mig at lære dig at begynde at se film med fuldt overlæg

 

Kender du det, at man ser en film, og man har på fornemmelsen, at der ER noget mere i den – at den betyder noget mere end bare det, den handler om, men man kan ikke lige regne ud, HVAD det er, den så betyder.

 

Der er så mange ting, vi tager for givet her i livet. Vi render fra den ene ting til den næste og lader os konstant distrahere undervejs, sådan at vi aldrig rigtig lader noget af det synke ind. 

 

Når vi ser en god film, forbruger vi den ofte bare – uden at stoppe op og overveje, hvorfor den påvirker os. som den gør.

 

Med bare nogle få redskaber kan du lære at få meget mere ud af de film, du ser – at komme lidt længere ind i dem og opdage, hvor dybt de måske går ind i dig.

 

Som du måske ved, underviser jeg hvert år rigtig mange kurser, hvor jeg lærer folk at få mere ud af film – og dermed få mere ud af deres liv, ved at forstå de dybere lag, som de store instruktører har plantet til os i filmene.

 

Nu kan du HELT GRATIS få en smagsprøve på det, jeg underviser i. 

 

I mit minikursus om filmanalyse får du en lille værktøjskasse af nogle af de vigtigste ting, du skal bruge for at kunne analysere en film.

JA, DET VIL JEG GERNE!

INDTAST DIT NAVN OG DIN EMAIL-ADRESSE,

SÅ FÅR DU ADGANG TIL MINIKURSET MED DET SAMME.

 

Du får samtidig et abonnement på mit nyhedsbrev. Dette kan du afmelde, når som helst du ønsker. Vi lover at passe godt på dine oplysninger og aldrig videregive dem til andre.