INVITATION  💌  🥂

ONLINE COCKTAIL PARTY

Mandag den 1. marts kl. 19 til 20:30

TILMELDINGEN LUKKER OM

0
0
DAYS
0
0
HOURS
0
0
MINUTES
0
0
SECONDS

Hej, jeg er Annette!

FÅ DIT LIVSMOD TILBAGE NU!

 

Man taler i disse dage meget om at vores fysiske og mentale sundhed er i overhængende fare på grund af al den angst, bekymring, sorg, isolation og ensomhed, som nedlukning og konstante restriktioner fører med sig.

 

Og der er god grund til at høre efter disse advarsler. I næsten et år har vi konstant måttet tilsidesætte helt elementære menneskelige behov om nærhed og tryghed. Dette slider ufatteligt meget på os, og vi gør klogt i hurtigst muligt at blive bevidst om, hvad vi selv kan gøre for at lindre smerten, selvom restriktionerne stadig er på plads.

 

For at fejre lanceringen af min nydesignede hjemmeside vil jeg gerne have lov til at invitere dig til et informativt cocktail party.

 

Her vil jeg blandt andet fortælle dig om, hvordan du på kort tid kan begynde at vende de opslidende følelser om, så du kan få din kostbare livslyst tilbage NU.

 

Hint: det har blandt andet noget med film at gøre!

 

Vi vil hygge os sammen, og jeg vil fortælle dig lidt om den nye hjemmeside og give dig nogle gode og nemme tips til, hvordan du på en fornøjelig og behagelig måde kan lære at ikke blive slidt ned af denne krise. Hvordan du kan gøre 2021 til det bedste år i dit liv!

 

Ville det ikke være skønt at få lidt at din energi og livslyst tilbage nu, hvor vi så småt går foråret i møde?


Du medbringer bare selv det, som du nu har lyst til at drikke: te, kaffe, champagne, eller noget andet.

 

Og hvis du ikke kan være med på selve dagen, kan du sagtens melde dig og få glæde af alle de nyttige ting, jeg vil lære dig alligevel. Du får nemlig tilsendt et link, så du kan se det hele præcis, når det passer dig.

 

Jeg glæder mig til at se dig  🎉 🥂

Annette

 

p.s.  Der er plads til et begrænset antal gæster, så vent ikke for længe!

Ja, det vil jeg gerne!

Jeg vil gerne have min energi og livslyst tilbage.

© ANNETTE WERNBLAD 2021